VIZIJA

Svake implementirane promjene u prostoru i društvu prije svega uvjetuju kreiranje jasne vizije. Vizija objedinjuje ciljeve kojima definiramo koje će se promjene događati u prostoru i na koji način ili način provođenja željenih promjena. Ciljevi su proizašli nakon terenskih istraživanja, propitivanja, razmišljanja, itd. Prije svega smo se pitali tko treba biti uključen u stvaranje promjena, koji problem se treba riješiti, kako, kada i zašto je došlo do problema.

Kao glavne ciljeve izdvajamo:

  • Promoviranje potoka Vuger kao neutralno mjesto integracije zelene infrastrukture i brojnih društvenih zajednica
  • Organiziranje radionica zajedno s Udrugom Zelene i plave Sesvete i građanima s ciljem edukacije, informiranja, razgovora o sociološkim i okolišnim problemima 

Shodno tome formirali smo viziju - One stream to connect us all. Ideja je da se kroz tri godine ova vizija transformira organiziranjem festivala, sajmova, radionica, tribina na prostoru Sesveta, potoka Vugera i susjednih mu kvartova kako bi se interaktivnim načinom podigla svijest o važnosti učestale i transparentne međusobne komunikacije građana i vlasti, ali i potaknulo promišljanje o posebnosti i važnosti vodenih koridora.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.