Najava radionice: "Krajobraz i mi"

Learning Landscapes 'LeLa' projekt gradi se na ideji da je lokalni krajobraz mjesto na kojem gradske zajednice i njeni članovi stvaraju viziju prostora za budućnost demokratičnijim procesima i uključivosti u izradi te realizacije planerskih projekata. U sklopu toga projekta, kako bi se gradske zajednice i korisnici uključili u sam proces planiranja, organizirana je radionica sa najmlađim članovima lokalne zajednice.

Radionica ima za cilj uključiti djecu školske dobi u oblikovanje javnih i otvorenih prostora, te naučiti o važnosti aktivne participacije lokalnog stanovništva u procese razvoja javnih prostora.

Radionica će se održati u subotu, 25. rujna u 10 h, u prostoru Udruge Zelene i plave Sesvete, Kelekova 2.

Veselimo se Vašem dolasku!

Za više informacija obratite nam se putem maila: krajobrazni.laboratorij@gmail.com

Najava radionice: "Krajobraz i mi"

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.