Learning Landscapes počiva na premisi da je krajobraz mjesto na kojem gradske zajednice stvaraju viziju budućeg prostora i sudjeluju u planerskim procesima. Temeljem toga, cilj je ispitati kako stanovnici grada Zagreba doživljavaju idejni projekt za planiranu biciklističku magistralu u duljini od 22 km uz željezničku prugu, od Studentskog centra do Dugog Sela. 

Pozivamo Vas na radionicu koja će se održati u utorak, 26.4.2022. u 18 sati u prostoru Centra za kulturu Trešnjevka gdje će biti predstavljena planirana staza, a Vi ćete kroz interaktivne zadatke izraziti svoje mišljenje i koje potencijale ili prepreke uočavate u navedenom projektu. 

Za više pitanja možete nam se obratiti na: biciklistickazg@gmail.com

Vidimo se!

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.