Biciklistička magistrala 

Drage sugrađanke i sugrađani,  

obavještavamo Vas da je u tijeku provedba vrednovanja i upoznavanja s projektom Learning Landscapes – Biciklistička magistrala.

Ovim putem pozivamo Vas da nam se pridružite na Danima otvorenih vrata u Vašem mjesnom odboru i ispunjavanjem ankete doprinesete unaprijeđenju kvalitete provedbe biciklističkih staza u Zagrebu. Važno nam je Vaše mišljenje, iskustvo, potrebe i ideje o tome kako bi se biciklističke staze Grada Zagreba trebale razvijati. Dočekati ćemo Vas sa odgovorima na pitanja o projektu i pomoći Vam sa ispunjavanjem ankete.

Očekujemo Vas na lokacijama: Staro Trnje, Trnjanska Savica i Savski kuti.

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.