Biciklistička magistrala

Drage sugrađanke i sugrađani,


u sklopu europskog nastavnog projekta ERASMUS+ LeLa - Learning Landscapes tim studentica krajobrazne arhitekture i Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa ostalim međunarodnim partnerima u projektu provodi online anketu koja služi za utvrđivanje načina korištenja, zadovoljstva trenutnim stanjem te preferencija za planiranu biciklističku magistralu Zagreb centar – istok. Planirana biciklistička magistrala protezala bi se uz željezničku prugu 22 km od Studentskog Centra u Zagrebu do centra Dugog Sela. 
 
Anketu možete ispuniti klikom na LINK.

Namijenjena je svim stanovnicima Grada Zagreba i okolice, a ispunjavanje traje desetak minuta i potpuno je anonimno te će se njeni rezultati isključivo koristiti u znanstveno-istraživačke svrhe.

Za sva dodatna pitanja nam se možete obratiti putem e-mail adrese: biciklistickazg@gmail.com


Unaprijed zahvaljujemo za Vaš vrijedan doprinos ovom istraživanju!  
 

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.