Sava te treba!

Drage građanke i građani Zagreba, pozivamo Vas da nam se pridružite na Danima otvorenih vrata u Vašem mjesnom odboru i upoznate se s projektom Learning Landscapes Sava. Trebamo upravo Vašu pomoć sa ispunjavanjem kratke ankete kako bismo stvorili sliku trenutnog zadovoljstva građana stanjem i položajem rijeke Save u životu grada Zagreba. Dočekat ćemo Vas sa odgovorima na pitanja o projektu i omogućiti Vam da se i Vaše mišljenje o rijeci Savi čuje!

S veseljem Vas očekujemo na lokacijama Staro Trnje, Folnegovićevo naselje, Trnjanska Savica, Kajzerica, Savski kuti, Trnsko i Siget te Kanu klub Končar. 

Sava više neće biti tiha uspomena!

- Vaš LeLa Sava tim

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.